چگونه مناسب و سریع آشپزی کنیم؟ 10 شیوه اشپزی کردن حرفه ای | مجله سلامت یاثار

  • زمان درج : 40 ماه قبل
  • مسیر فعلی شما در سایت مجله سلامت یاثار : مجله سرگرمی یاثار-->>> درمان بیماری-->>>
  • بخش مربوطه : درمان بیماری
  • چگونه مناسب و سریع آشپزی کنیم؟ 10 شیوه اشپزی کردن حرفه ای | مجله سلامت یاثار
  • چگونه مناسب و سریع آشپزی کنیم؟ 10 شیوه اشپزی کردن حرفه ای | مجله سلامت یاثار


    تمام ما این کار را انجام داده ایم: ۵ دقیقه کامل به یخچال خالی خیره شدیم، در را بستیم، از یخچال دور شدیم و یک پیتزا سفارش دادیم.

    جیمی ماس، RDN، کارشناس غذا ساکن فلوریدا و مالک Jaime Mass Nutritionals، می گوید: منتظر ماندن تا آخرین لحظه برای انتخاب چیزی که می خواهیم بخوریم، قادراست به انتخاب های اشتباه منجر شود. چون زمانی از سویی به سوی دیگر می رویم و ابزارهای ضروری برای درست کردن یک خوراکی ی سالم را نداریم، واقعا نمی توانیم تصمیمات درستی بگیریم.


    کیسی مولتن، بنیانگذار آشپزخانه KARATE، یک رویکرد جدید در آشپزی خانگی که به شما امحل می دهد در دو ساعت، ۱۵ نوبت خوراکی متفاوت درست نمایید، می گوید: اما اگر از قبل آشپزی نمایید، نه تنها سالم تر خوراکی خواهید خورد بلکه در وقت و پول تان نیز میزان بیشتری صرفه جویی می نمایید.

    حاضرید که اطلاعاتی در مورد مهیا سازی خوراکی بدست آورید؟

    با این ۱۰ مطلب و ترفند ساده در مورد مهیا سازی خوراکی آغاز نمایید.

    1. یکبار در هفته آشپزی نمایید.

    یک روز از هفته را انتخاب نمایید و قسمت عمده -اگر تمام نه- خرید و آشپزی تان را در آن روز انجام دهید.

    کیسی مولتن می گوید امکان پذیر است نظیر یک مسئولیت بزرگ به دید برسد اما انجام دادن تمام کارها در یک وقت، به این معناست که شما ناچارید فر را یکبار گرم نمایید، گوشت ها و سبزیجات را یکبار خرد نمایید و آشپزخانه تان را یکبار تمیز نمایید.

    به عنوان مثال خرد کردن تمام مواد تشکیل دهنده برای یک نوبت، محدوده ۱۰ دقیقه طول می کشد. با این حال خرد کردن تمام مواد تشکیل دهنده برای ۱۵ نوبت خوراکی در یکبار، محدوده ۴۰ دقیقه طول می کشد. این کار در وقت تان صرفه جویی می کند. با این حال در مقابل وسوسه از قبل پختن خوراکی ی ۲، ۳ یا ۴ هفته مقاومت نمایید. بیشتر نوبت های پخته شده همواره برای محدوده یک هفته در یخچال شما تازه می نظیر.

    1. از دستورالعمل های ساده مصرف نمایید.

    سرآشپز کندیس کومای، نویسنده “Cook Yourself Sexy” و یکی از میزبانان “E! News Food Envy” پیشنهاد می کند: دستورالعمل هایی که کاربردی هستند، دنبال کردنشان آسان است و مواد تشکیل دهنده آشنایی دارند را امتحان نمایید. گذشته از آن، شماتلاش دارید که زندگی تان را ساده نمایید، نه اینکه بر هنر ظریف پیچیدن سوشی مسلط شوید.

    کومای می گوید: بعضی از مردم، دستورالعمل هایی را برای آشپزی انتخاب می کنند که برای تجربه آنان اندکی بیش از اندازه پیشرفته است. درنتیجه مطمئن شوید که در داخل ممحدودهه راحتی تان می مانید.

    با دستورالعمل هایی آغاز نمایید که فقط دارای چند قدم و چند ماده تشکیل دهنده مورد علاقه تان هستند. زمانی که در مورد توانایی هایتان، اطمینان به نفس زیادتری احساس کردید، گاهی اوقات دستورالعمل های اندکی پیچیده تر را انتخاب نمایید. این کار به شما یاری خواهد کرد مجموعه مهارت هایتان را گسترش دهید و بدون میزان بیشتری استرس از دستورالعمل های خوراکی جدید لذت ببرید.

    1. چارچوب وقتی هر ماده خوراکی را در دید بگیرید.

    جیمی ماس می گوید بعضی مواد خوراکی نسبت به گذشت وقت، اندکی حساس تر از بقیه هستند.

    به عنوان مثال توت ها و سبزی هایی نظیر اسفناج و آراگولا: آنان به شتاب نرم و پلاسیده می شوند درنتیجه همواره مناسبتر است آنان را در اوایل هفته میل کنید.

    کاندیس کومای می گوید: همینطور اگر سالادهای متفاوت درست می نمایید، بایست بدانید که اگر هر نوع سس و روغن را در یک ظرف جداگانه بریزید، سالادتان برای مدت زیاد تری ترد خواهد ماند. او ذکر می کند که کلم پیچ، ماندگاری زیادتری نسبت به سبزیجات سالادی نازک تر دارد.

    زمانی که مهیا میل کردن سالاد هستید، چاشنی های مورد علاقه تان را روی آن بریزید و نوش جان نمایید. همینطور در حالی که امکان پذیر است از آووهدیه در سالاد یا سیب های قطعه قطعه شده برای میان نوبت خوشتان بیاید، بایست تا وقتی که مهیا میل کردنشان شوید، از خرد کردن و بردین آنان پرهیز نمایید؛ مگر آن که آنان را به صورت اکسید شده و قهوه ای دوست داشته باشید.

    1. فریزرتان را پر نمایید.

    حتی با وجود مهیا کردن نوبت خوراکی به عنوان پلن A، زندگی است دیگر: گاهی اوقات خوراکی های مهیا شده در یخچال تمام می شوند. این وقتی است که دارا بودن یک جین خوراکی ی مهیا و ذخیره شده در فریزر به دردتان می خورد.

    ماس می گوید: بیشتر گوشت هایی که قبلا پخته شده هستند، می توانند از ۲ تا ۶ ماه در یخچال ماندگاری داشته باشند. سوپ ها نیز به مناسبی در فریزر ذخیره می شوند و شما می توانید آنان را در نوبت های تکی بریزید و تا ۳ ماه در فریزر نگه داری نمایید.

    درنتیجه یک ماژیک بادوام بردارید و روی آنان بنویسید که تا چه تاریخی بایست استفاده شوند. اگر نمی خواهید مستقیما روی ظرف خوراکی بنویسید، می توانید ظرف ها را در کیسه های فریزر قرار دهید و سپس تاریخ ها را رویشان بنویسید.

    همینطور بخوانید: تمام چیز درباره خوراکی های منجمد (فریز شده)
    1. از آرام پز مصرف نمایید.

    جیمی ماس، RDN می گوید: خواه شما یک برنامه وقتی فشرده دارید، ایمان بیشتری به توانایی آشپزی تان ندارید یا فقط عاشق خوراکی های آبدار و جاافتاده هستید، آرام پزها به دردتان خواهند خورد. یکی از آنان ندارید؟ زمان آن است که یکی برای خودتان بخرید. در حالی که آرام پزهای ۲.۵ لیتری برای مردمی که فضای کابینت ممحدودهی دارند، انتخابهای خوبی هستند اما آرام پزهای ۷ لیتری می توانند در هر بار بیش از ۱۰ نوبت خوراکی بپزند.

    برای طبخ یک خوراکی ی استثنائی، تمام کاری که بایست انجام دهید، آن است که آرام پز را به برق وصل نمایید، میزانی سبزیجات خرد شده، گوشت، ادویه و مایع در آن بریزید و دنبال کارتان بروید.

    بیشتر دستورالعمل ها مستلزم پخت آرام مواد تشکیل دهنده بین ۴ و ۸ ساعت هستند. یعنی شما می توانید نوبت های خوراکی تان را در حالی که برای کاری بیرون رفته اید، در سر کار یا حتی خواب هستید، بپزید.

    1. میوه ها و سبزیجات منجمد را رد ننمایید.

    کیسه های کلم بروکلی و زغال اخته منجمد، نه تنها آسان هستند بلکه به طرز شگفت آوری غذایی نیز می باشند. با توجه به تحقیق سال ۲۰۱۳ از دانشگاه چستر در انگلستان، بیشتریت قریب به اتفاق میوه ها و سبزیجات منجمد از دید آنتی اکسیدان ها و دیگر مواد غذایی برتر از میوه ها و سبزیجات تازه هستند.

    به عنوان مثال در این مطالعه، نمایان شد که هویج های منجمد در مقایسه با همتایان تازه شان، محدوده ۳ برابر لوتئین و ۲ برابر بتاکاروتن و همینطور مقادیر زیادتری از ویتامین C و پلی فنول ها دارند.

    جیمی ماس می گوید: آنان در اوج طراوت و تازگی برداشت می شوند و به شتاب منجمد می گردند درنتیجه مواد غذایی شان را در طول سرایت از مزرعه به فروشگاه از دست نمی دهند. آنان غذایی هستند و می توانند به شما یاری کنند در زمانیکه زمان بیشتری برای مهیا سازی خوراکی ندارید، طبق برنامه پیش بروید.

    1. دنباله دهید، نوبت های خوراکی را تکرار نمایید.

    اگر مهیا سازی نوبت های خوراکی به این معنا باشد که چهار پارفیت ماست یونانی درهفته میل کنید، چطور؟

    جیمی ماس می گوید: تکرار کردن نوبت های خوراکی، چیز بدی نیست، به ویژه اگر به پیشرفت شما طبق برنامه یاری کند و شما از خوراکی که می خورید، لذت ببرید. گذشته از آن، درست کردن میزان بیشتری از یک خوراکی و سپس تقسیم آن برای میل کردن در طول هفته، به سادگی در وقت شما صرفه جویی می کند.

    با این حال برای آنکه جلوی یکنواخت و کسل شدن خودتان را بگیرید، امکان پذیر است ضروری باشد در نوبت های خوراکی که هر هفته تکرار می نمایید، تگونه ایجاد نمایید.

    به عنوان مثال یک هفته میزان بیشتری سالاد کوینولا و هفته بعد، یک قابلمه بزرگ خوراک لوبیا با بوقلمون درست نمایید.

    1. میان نوبت ها را فراموش ننمایید.

    جیمی ماس، RDN می گوید فقط به این خاطر که نامش مهیا سازی نوبت خوراکی است، به این معنا نیست که شما فقط بایست خوراکی های اصلی کامل را مهیا نمایید. آن قادراست به مهیا سازی میان نوبت ها نیز یاری کند. گذشته از آن، بعضی از بدترین تصمیمات خوراکی ما می توانند در زمانی که در محل کار، گرسنه و تحت فشار هستیم، اتفاق بیفتد.

    ما به دستگاه فشیوه اتوماتیک حمله می کنیم، به فست فود سر راهمان سر می زنیم یا یک کاپ کیک اضافی برای تولد یک همکار می خوریم.

    ماس می گوید: با این حال بوسیله پر کردن کشوی میزتان با میان نوبت های یک هفته در ظرف های تک نوبت ای، شما می توانید به جنگیدن با وسوسه یاری نمایید. کراکر، بادام درختی و میوه های خشک شده، همگی گزینه های عالی و فاسد نشدنی هستند. در مقابل وسوسه خرید میان نوبت های بسته بندی شده مقاومت نمایید.

    سرآشپز، کندیس کومای می گوید: آنان گران تر از میان نوبت های خانگی هستند و فقط به این خاطر که در بسته های ۱۰۰ کالری ارائه می شوند، به این معنا نیست که سالم می باشند. اگر در دفتر کارتان یخچال دارید -و به همکارانتان اعتماد دارید که مواد خوراکی شما را نمی دزدند- می توانید میان نوبت های فاسد شدنی نظیر ماست، پنیر، هویج و تکه های فلفل دلمه ای نیز با خودتان به محل کار ببرید.

    همینطور بخوانید: میان نوبت های سالم و خوشمزه
    1. مواد تشکیل دهنده چند منظوره!

    کیسی مولتن می گوید برای کسانی که در آشپزی تازه کار هستند، خرید کردن مطابق دستورالعمل های خوراکی قادراست سودمند باشد. اما برای کسانی که مهیا اند در آماده خوراکی یشان خلاقیت به خرج دهند، خریدن مواد تشکیل دهنده ای که می توان در گونه های خوراکی ها از آنان مصرف کرد، قادراست در وقت و زمان شما صرفه جویی کند.

    گذشته از آن، اگر شما یک دسته گوجه فرنگی برای یک سالاد تاکوی تنها بخرید، در نهایت میزان بیشتری از آن را دور خواهید ریخت. اما اگر یک دسته کامل گوجه فرنگی بخرید، آنان را بپزید و به چند بخش تقسیم نمایید تا در پاستا، رپ ها و سالادها بکار ببرید، می توانید در وقت آشپزی تان صرفه جویی کرده و مانع دور ریختن پولتان شوید.

    او می گوید: با آگاهی از آنکه چند نوبت پروتئین، غلات و سبزیجات احتیاج دارید، به فروشگاه بروید. زمانی به خانه رسیدید، خلاقیت به خرج دهید و از تمام چیزهایی که خریده اید مصرف نمایید.

    1. یک خط مونتاژ بسازید!

    به جای مهیا کردن و پختن هر نوبت خوراکی به طور جداگانه، روی پختن تمام چیزها به طور هموقت تمرکز نمایید؛ فقط این کار را در چند مرحله انجام دهید. گذشته از آن، تقریبا هر ماده تشکیل دهنده به ترکیبی از شستن، خرد کردن، چاشنی زدن و پختن احتیاج خواهد داشت.

    درنتیجه به محض آنکه از سوپر مارکت به خانه آمدید، هر ماده تشکیل دهنده ای که احتیاج است را بشویید/آبکشی نمایید و سپس برش دهید، قطعه قطعه و خرد نمایید. سپس هر ۴ شعله اجاق گازتان را روشن نمایید و از هر دو قفسه فر برای پختن ۶ ماده بطور هموقت مصرف نمایید. اگر بیش از ۶ ماده برای پختن دارید، زمانی پخت سری اول تمام شد، به سرغ آنان بروید. پس از آن، تمام کاری که بایست انجام دهید، آمیخته کردن و جفت کردن آنان برای درست کردن خوراکی هایتان است.


    دید شما چیست؟

    آیا در حال حاضر نوبت های خوراکی تان را از قبل مهیا می نمایید؟ اگر این طور است، این کار چگونه به شما یاری کرده که سالم تر خوراکی میل کنید؟ آیا استرس آشپزی تان را کم شدن داده است؟ کدام یک از این نکات، زیادتر از تمام برای شما سودمند هستند؟ آیا هیچ مطلب دیگری دارید که به این ها اضافه نمایید؟

    دیداتتان را در زیر با ما درمیان بگذارید…


    نظر های خودتون را برای یاثار قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد


    برچسب ها :

    آمار باز دید این مطلب چگونه مناسب و سریع آشپزی کنیم؟ 10 شیوه اشپزی کردن حرفه ای | مجله سلامت یاثار
    تعداد کل بازدید ها: 122
    تعداد بازدید های ماه جاری: 0 نظرات و پیشنهادات

    مطالب مشابه